Skip to content

Architectuurfotografie en Urbex.

Deze foto`s zijn veelal bedoeld voor websites, folders en brochures. Met het plaatsen van het juiste licht zowel binnen als buiten kom je tot de gewenste resultaten.
Samen met u als opdrachtgever maak ik een plan tot aanpak.
Dankzij een creatief vermogen en het gebruiken van de juiste apparatuur ben ik in staat een mooie beelden te maken waar lang plezier aan beleefd kan worden. Hieronder ziet u o.a. de brug van Vroenhoven en Station Luik.  Een waar kunstwerk dit station. Landschaftspark Duisburg-Nord ligt op het terrein de voormalige staalfabriek Thyssen-Eisenwerk, waar tot 1985 dagelijks vele tonnen ijzererts verwerkt werden en waar de hoogovens 24 uur per dag draaiden, met temperaturen van boven de 2000 graden. Toen de fabriek op 4 april 1985, na meer dan 80 jaar, haar deuren sloot wilde men de enorme gebouwen niet afbreken. In plaats daarvan hebben ze allerlei nieuwe functies gekregen,

waarna er een park omheen is gecreëerd. Het groen van de natuur en het roestige staal van de langzaam in verval rakende gebouwen zijn een mooie combinatie.
Symmetrische architectuur ten top. Na een internationale wedstrijd werd het project van de bekende architect Santiago Calatrava gekozen. Calatrava’s ontwerpen hebben de naam spraakmakend te zijn en eerder heeft hij stations ontworpen. Zo ontwierp hij het Stadelhofen-station te Zürich, het station van Luzern, het station Lyon-Saint-Exupéry TGV, het intermodaal station Oriente in Lissabon en het PATH-station in New York.
Het station is gemaakt van staal, glas, wit beton en Belgische blauwe hardsteen, en beschikt over een monumentale overkapping van 160 m lang en 35 m hoog.
C Mine in Genk te Belgie. Doolhof van staal en wannzinnig mooie architectuur.

Heel mooi is het Sluishuis in Amsterdam. Bijzondere vorm.