Skip to content
ruuddemunk_logo2

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Welkom.

Sinds enkele jaren hou ik me bezig met diverse vormen van fotografie.
Zowel portretfotografie, familiefotografie, bruidsfotografie, Foodfotografie, natuurfotografie en macrofotografie zijn de vormen van fotograferen waar ik me mee bezig hou.
Je zou kunnen spreken van allround.

De manier van fotograferen met mensen is alsof ik zelf de gast ben en niet de fotograaf. Ongedwongen en speels de personen in een pose brengen zodat ze zich op hun gemak voelen en daarmee spontane foto`s krijg.

Ook goed rekening houden met de compositie en licht.
Daarbij gebruik ik flitsers en continulicht. Tijdens een fotoshoot probeer ik zoveel mogelijk te variëren in pose en daarmee veel verschillende foto`s vast te leggen.

Ruud de Munk.
Ruud de Munk.

Ik beschik over meerdere Nikon camera`s en lensen.
Voor natuurfotografie gebruik ik meestal de 150-600 en 100-400 lens.
Dit om dicht bij het onderwerp te kunnen komen.
Vooral vogelfotografie is wat me interesseert. De kleuren en varianten in Nederland zijn zeer uitlopend en boeiend.

Ik werk nauw samen met Rene Nijman. 

Voor professionele fotobewerking: renenijman.nl

PORTRETFOTOGRAFIE

Portretfotografie doe ik in mijn eigen (kleine)studio thuis en op locatie.
In mijn studio beschik ik over meerdere achtergronden.
Hiermee kan ik afstemmen welke kleur achtergrond de klant wil.
Door te variëren met het licht kun je zeer mooie resultaten krijgen.

Scherpte/diepte is belangrijk bij een portret. Hiervoor gebruik ik veelal een 85/1.4 lens voor het gewenste resultaat. Op locatie flitsers en continulicht zodat de persoon of personen los van de achtergrond komt of komen.
Zwart/wit beelden is veelal in de afwerking van de foto`s een optie.

FOODFOTOGRAFIE

Welkom bij mijn voortreffelijke foodfotografie-service, waar smaken visueel tot leven komen! Begrijp de unieke kunst van het vastleggen van culinaire meesterwerken met oogverblindende precisie en stijl. Ik ben gepassioneerd door zowel gastronomie als fotografie, en breng deze passie samen om uw gerechten op een ongeëvenaarde manier te presenteren. Of u nu een restaurant eigenaar bent die de smaak van uw creaties wilt overbrengen, een chef-kok die zijn culinaire vaardigheden wilt delen, of een foodgerelateerd merk dat zijn producten op een verleidelijke manier wilt presenteren, Ik sta klaar om uw visie te verwezenlijken.

Ik begrijp dat elk gerecht zijn eigen verhaal vertelt en elk detail van cruciaal belang is. Ik werk nauw samen met u om de juiste sfeer en esthetiek te creëren die uw culinaire creaties verdienen.

Of het nu gaat om het vangen van de rijke texturen van een romige pasta, de sappige glans van vers fruit, of het knapperige karakter van ambachtelijk brood, ik zorg ervoor dat elk beeld een verleidelijke zintuiglijke ervaring biedt. Toewijding aan kwaliteit en perfectie stelt mij in staat om beelden te produceren die niet alleen honger opwekken, maar ook de passie en toewijding achter elk gerecht tot uiting brengen. Kies mijn foodfotografie-service en laat uw culinaire meesterwerken stralen als nooit tevoren!

Deze foto`s zijn genomen bij restaurant de Drie Provinciën te Een West in Drenthe. Waar gepassioneerd personeel de gerechten met liefde bereidt.
Wilt u meer infomatie over deze camping:
www.dedrieprovincien.nl

Elven kijken tijdens het fantasy-evenement Elfia 2022.

Elven kijken tijdens het fantasy-evenement Elfia 2022.

LAATSTE FOTO’S